Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Potvrzení

Registrovat se
Přihlásit se

Nahlášení buguNahlášené bugy na webu

1... 136 137 138 139 140 141
Kikush
Kikush Administrátor Nikdo Vyjímečný Level 145 18.5.2024 19:55
Mám za to, že se všechno na webu seklo. Jak psala Luci výše, tak to samé zapisování zkušeností do soutěží na webu.
Mám za to, že se všechno na webu seklo. Jak psala Luci výše, tak to samé zapisování zkušeností do soutěží na webu.
mario69zeman
mario69zeman Level 20 19.5.2024 09:18
Při zatknutí u jobu LUPIČ vám ve vězení a po odchodu z vězení zůstane animace držení předmětu a nelze to zrušit - nutný RELOG a opětovné připojení do hry... -Gonzales-
Při zatknutí u jobu LUPIČ vám ve vězení a po odchodu z vězení zůstane animace držení předmětu a nelze to zrušit - nutný RELOG a opětovné připojení do hry... -Gonzales-
OHNAS OHNAS 19.5.2024 09:45
Bugy na FiveM se píšou sem https://www.gta-multiplayer.cz/cz/topic/80387/?post=847414#post-847414 sem se píšou bugy které se týkají webu
Bugy na FiveM se píšou sem https://www.gta-multiplayer.cz/cz/topic/80387/?post=847414#post-847414 sem se píšou bugy které se týkají webu
WolfikCZSK
WolfikCZSK Soutěžící Level 50 19.5.2024 12:07
Zdravím, asi je bugnutá soutěž na Big Smoka, udělal jsem pár misí 2h zpět a nic se nepřičetlo, ostatní soutěže vypadají, že fungují
Zdravím, asi je bugnutá soutěž na Big Smoka, udělal jsem pár misí 2h zpět a nic se nepřičetlo, ostatní soutěže vypadají, že fungují
MATU1 MATU1 7.6.2024 12:58
mozno treba pockat par minut, pre akutualnost statistik
mozno treba pockat par minut, pre akutualnost statistik :)
ludekk
ludekk Poctivý Občan Level 23 20.5.2024 19:44
Ahoj, je bugnuta soutez odpaleno auta bombou delal jsem to asi 2h a oni se mi zapocitaly jenom 2
Ahoj, je bugnuta soutez odpaleno auta bombou delal jsem to asi 2h a oni se mi zapocitaly jenom 2
SuPeRhRaC12
SuPeRhRaC12 Pomocník Level 54 22.5.2024 11:55
ked chcem stiahnut samp klient pre server s4 tak mi vypiše toto https://ctrlv.sk/GH0F
ked chcem stiahnut samp klient pre server s4 tak mi vypiše toto https://ctrlv.sk/GH0F
...
Nxs Nxs Pomocník 22.5.2024 11:59
Z nějakého důvodu je tam odkaz na archiv a ne na spustitelný soubor, asi to dřív bylo v ZIPu a niCe to nepřepsal.. Tady máš funkční link: https://gta-multiplayer.cz/downloads/sa-mp-0.3.DL-R1-MP-install.exe
Z nějakého důvodu je tam odkaz na archiv a ne na spustitelný soubor, asi to dřív bylo v ZIPu a niCe to nepřepsal..

Tady máš funkční link:

https://gta-multiplayer.cz/downloads/sa-mp-0.3.DL-R1-MP-install.exe
Vajen2
Vajen2 Podvodník Level 31 29.5.2024 11:41
Ahoj u jobu pasáka asi po cca 3 jízdách tak to nedáva odměnu druhému hráči.
Ahoj u jobu pasáka asi po cca 3 jízdách tak to nedáva odměnu druhému hráči.
Sulrii Sulrii 29.5.2024 11:53
Příště bugy hry nahlašuj do příslušného tématu, tohle jsou bugy na webu. K tomu samotnému bugu - Po 5 odměnách se musí hráči prostřídat, takže to znamená, že nemůže jezdit pouze jeden hráč, protože tomu druhému to pak přestane dávat odměnu.
Příště bugy hry nahlašuj do příslušného tématu, tohle jsou bugy na webu. K tomu samotnému bugu - Po 5 odměnách se musí hráči prostřídat, takže to znamená, že nemůže jezdit pouze jeden hráč, protože tomu druhému to pak přestane dávat odměnu.
Nxs
Nxs Pomocník Don Level 145 14.6.2024 08:57
Při editaci komentáře se textarea při každém pokusu o editování nesmyslně rozšiřuje (dokonce i textarea, která neslouží pro editování). Pro lepší pochopení dodávám video.
Při editaci komentáře se textarea při každém pokusu o editování nesmyslně rozšiřuje (dokonce i textarea, která neslouží pro editování). Pro lepší pochopení dodávám video.

Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
niCe niCe Hlavní Manažer 14.6.2024 17:28
Opraveno, diky.
Opraveno, diky.
marekzak
marekzak Nikdo Vyjímečný Level 21 20.6.2024 15:48
Ahoj všímam si pár dní že keď si s niekým píšem z webu, kto je online v hre mi neukazujú správy ktoré napíšem. Ukáže sa možno každá 5-6 a i keď sa odošlú je to veľmi confusing. Neviem či sa jedná len o chybu u mňa ale je to pretrvávajúce. Díky
Ahoj všímam si pár dní že keď si s niekým píšem z webu, kto je online v hre mi neukazujú správy ktoré napíšem. Ukáže sa možno každá 5-6 a i keď sa odošlú je to veľmi confusing. Neviem či sa jedná len o chybu u mňa ale je to pretrvávajúce. Díky:)
Jozefos Jozefos Moderátor 25.7.2024 20:49
Problém s webchatom stále pretrváva. Dneska som tiež písal z webchatu a aj keď som dal napríklad príkaz /admins tak na 2-3 pokus sa zobrazilo koľko je adminov na serveri. Alebo aj keď niekomu píšete správy, tak do hry sa doručí, ale na webe sa naukáže každá správa. Rovnako keď je hráč AFK, tak správu napríklad neukáže, alebo ukáže len že je hráč AFK ale neukáže správu
Problém s webchatom stále pretrváva. Dneska som tiež písal z webchatu a aj keď som dal napríklad príkaz /admins tak na 2-3 pokus sa zobrazilo koľko je adminov na serveri. Alebo aj keď niekomu píšete správy, tak do hry sa doručí, ale na webe sa naukáže každá správa. Rovnako keď je hráč AFK, tak správu napríklad neukáže, alebo ukáže len že je hráč AFK ale neukáže správu
Nxs
Nxs Pomocník Don Level 145 22.7.2024 11:22
Nevím, jestli je to záměr nebo bug, ale z přihlašovacího okna zmizelo zatržítko pro trvalé přihlášení, takže po každém ukončení relace prohlížeče je potřeba se znovu přihlásit.
Nevím, jestli je to záměr nebo bug, ale z přihlašovacího okna zmizelo zatržítko pro trvalé přihlášení, takže po každém ukončení relace prohlížeče je potřeba se znovu přihlásit.
Farmar89 Farmar89 22.7.2024 11:28
mne to zacalo robit tak isto ked mi skoncilo premium
mne to zacalo robit tak isto ked mi skoncilo premium
Nxs Nxs Pomocník 22.7.2024 11:34
To nemá s premium nic společného. Pokud jsi odhlášený, web neví, jestli máš, nebo nemáš zakoupené premium. Nemá tam to zatržítko nikdo, tak počkáme na případnou odpověď šéfíka.
To nemá s premium nic společného. Pokud jsi odhlášený, web neví, jestli máš, nebo nemáš zakoupené premium. Nemá tam to zatržítko nikdo, tak počkáme na případnou odpověď šéfíka.
Amas Amas Administrátor 22.7.2024 18:30
Je to dočasně vypnuté z bezpečnostních důvodů.
Je to dočasně vypnuté z bezpečnostních důvodů.
Nxs Nxs Pomocník 23.7.2024 08:11
Tak to pak chápu, děkuji za objasnění.
Tak to pak chápu, děkuji za objasnění. :)
Charlie01
Charlie01 Legendární hráč Level 57 29.7.2024 15:41
když pošlu soukromou zprávu přes web na s4 tak se mi nezobrazí zpráva, že jsem ji poslal ale hráč Kool mi na to odpověděl tak ji zřejmě viděl.
když pošlu soukromou zprávu přes web na s4 tak se mi nezobrazí zpráva, že jsem ji poslal ale hráč Kool mi na to odpověděl tak ji zřejmě viděl.
S1 Codeshadow >> S4 Codeshadow >> S3 Charlie_ >> FiveM Charlie_
>> Peníze <<
FiveM 1,300,041,212$
S3 215,799,117$
PowerCZ PowerCZ 29.7.2024 15:58
Děje se to i na s1 takže to bude asi celkový bug webu občas vlastní pm vidím a někdy ne
Děje se to i na s1 takže to bude asi celkový bug webu občas vlastní pm vidím a někdy ne
Jozefos Jozefos Moderátor 29.7.2024 16:15
Čauko, Stačí sa pozrieť o 2 príspevky vyššie a už je to tam dlhšie nahlásené. A pred pár dňami som už k tomu aj ja písal, že webchat je bugnutý s tými PM
Čauko,

Stačí sa pozrieť o 2 príspevky vyššie a už je to tam dlhšie nahlásené. A pred pár dňami som už k tomu aj ja písal, že webchat je bugnutý s tými PM
1... 136 137 138 139 140 141