TotallyNothin-dobryskutek
Hezký den právě jsem dostal ban na S1 WTLS, omlouvám se včera nějak odpoledne co jsem hrál event tak jsem měl cheat ne tank mod ale anticolision, když jsem narážel do hráčů autem tak je to odhazovalo a mě ne za to se velice omlouvám, upozorněn jsem byl od administrátora Kimmy ta mě po skončení eventu vyhodila na 10 hodin důvod byl: Odinstaluj cheaty příště ban. A jak jsem byl upozorněn tak se stalo hned včera po vyhození jsem to odinstaloval, celou cleo složku a to i se samotným cheatem. Teď jsem to zapnul chtěl jsem si zahrát po hodně dlouhé době no a dojedu na kamarádem Normexem na heist, a Kimmy vám udělil ban na 30 dnů cheats.. Opravdu cheaty nemám už jsem je včera odinstaloval a to anticolision+wh k cheatum se přiznávám jsem si toho vědom ale jiný server než Wtls neznám baví mě to tam hrát, chtěl jsem schválně zkusit něco nového jak by se pak hrálo no a takhle to dopadlo, špinit server vám už nadále nebudu nějakýma cheatama nebo něčím podobným omlouvám se už se to nestane chci tam hrát moc mě to baví a na nějaké módy kašlu. Hlavně tedy nechápu ban na 30 dnů když jsem cheaty odinstaloval a jen jsem se připojil po hodině co jsem se odpojil tak jsem ještě hrál pár eventů a to jsem neměl opravdu nic zaplého už tu nic nemám od včerejšího dne. Omlouvám se ještě tedy jednou prosím o unban a nebo o zkrácení banu už se to nestane. Můžu poslat foto že cleo ani žádné módy nemám, jsem maximálně poučený. Děkuji hezké hraní.
TotallyNothin-dobryskutek Hezký den právě jsem dostal ban na S1 WTLS, omlouvám se včera nějak odpoledne co jsem hrál event tak jsem měl cheat ne tank mod ale anticolision, když jsem narážel do hráčů autem tak je to odhazovalo a mě ne za to se velice omlouvám, upozorněn jsem byl od administrátora Kimmy ta mě po skončení eventu vyhodila na 10 hodin důvod byl: Odinstaluj cheaty příště ban. A jak jsem byl upozorněn tak se stalo hned včera po vyhození jsem to odinstaloval, celou cleo složku a to i se samotným cheatem. Teď jsem to zapnul chtěl jsem si zahrát po hodně dlouhé době no a dojedu na kamarádem Normexem na heist, a Kimmy vám udělil ban na 30 dnů cheats.. Opravdu cheaty nemám už jsem je včera odinstaloval a to anticolision+wh k cheatum se přiznávám jsem si toho vědom ale jiný server než Wtls neznám baví mě to tam hrát, chtěl jsem schválně zkusit něco nového jak by se pak hrálo no a takhle to dopadlo, špinit server vám už nadále nebudu nějakýma cheatama nebo něčím podobným omlouvám se už se to nestane chci tam hrát moc mě to baví a na nějaké módy kašlu. Hlavně tedy nechápu ban na 30 dnů když jsem cheaty odinstaloval a jen jsem se připojil po hodině co jsem se odpojil tak jsem ještě hrál pár eventů a to jsem neměl opravdu nic zaplého už tu nic nemám od včerejšího dne. Omlouvám se ještě tedy jednou prosím o unban a nebo o zkrácení banu už se to nestane. Můžu poslat foto že cleo ani žádné módy nemám, jsem maximálně poučený. Děkuji hezké hraní.
Ne,to nepujde.Jak je napsano v Pravidla pro udeleni unbanu cituji
Nedame ti unban,ale zkratime.Zaroven pokud chces,muzes si unban koupit v hernim obchode 5 dni od udeleni banu.Pokud si unban nezakoupis,tak jak psala Kimmy napis ji nebo nejakemu jinemu adminovi s odkazem na tento topic za 20 dni od banu.
“Zkraceni banu - Hrac ma moznost jednou za 360 dnu zakoupit unban v hernim obchode, nejdrive vsak po uplynuti 5 dnu od udeleni banu. - Pokud se jedna o vas prvni ban a priznate se k poruseni pravidel (napriklad cheatovani), bude vam delka banu zkracena o 10 dnu. Je nutne vsak priznani napsat na forum.” Nedame ti unban,ale zkratime.Zaroven pokud chces,muzes si unban koupit v hernim obchode 5 dni od udeleni banu.Pokud si unban nezakoupis,tak jak psala Kimmy napis ji nebo nejakemu jinemu adminovi s odkazem na tento topic za 20 dni od banu.
Tento text je zobrazen pouze pro administrátory
1
Toto téma bylo zamknuto.
Pravidla fóra
Před přidáním příspěvku si přečtěte pravidla fóra!